Cheese Maker este un produs care promovează alimentația sănătoasă. Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, vă permite să vă creați propria brânză în stil italian în mai puțin de două ore – delicioasă și sănătoasă, fără fixatori chimici și conservanți.
Setul include:
-un recipient-bol din Plastic
-o strecurătoare din polipropilenă pentru strecurarea brânzei,
-un capac din silicon
Pentru a face brânză de vaci, aveți nevoie doar de lapte proaspăt de vacă sau de capră (laptele UHT nu este potrivit pentru acest scop, deoarece este epuizat de ingrediente bioactive ca urmare a sterilizării la o temperatură foarte ridicată – procesul de precipitare nu va avea loc) și unul dintre cele trei ingrediente care vor ajuta la precipitarea grăsimilor și proteinelor: oțet, suc proaspăt de lămâie/lime sau iaurt natural.
Brânza proaspătă se asortează bine cu multe arome diferite. Are un procent scăzut de grăsimi și este o sursă de proteine în dieta ta zilnică.
Sfaturi:
Spălați vasul înainte de prima utilizare.
Brânza făcută în CHEESE MAKER trebuie consumată în maxim 3 zile.
Păstrați brânza la frigider la o temperatură de 2-4° C, recipientul trebuie închis cu un capac din silicon – acest lucru va împiedica brânza de vaci să absoarbă mirosurile din frigider.
Vasele pot fi folosite la cuptorul cu microunde, păstrate la frigider și spălate în mașina de spălat vase. Nu utilizați funcția grătar în cuptorul cu microunde. Nu așezați direct sub o sursă de căldură. Nu folosiți bureți ascuțiți pentru a curăța capacul.
Nu folosiți unelte ascuțite.
Folosiți mănuși de cuptor când oala este fierbinte.